SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma Friidrottsklubb
Skånes Idrottsledarestipendier 2022
2022-05-06 06:48

Lomma FIK är, som många säkert vet, en ideell förening som har sedan 1975 bedrivit friidrottsträning i Lomma kommun. Vår verksamhet bygger på fantastiska, engagerade tränare som lägger ner en stor del av sin tid på att träna klubbens medlemmar. Många av dessa tränare är ungdomar som själva tränar eller har tränat friidrott i föreningen.


En av våra duktiga tränare är Bianca Ademar som gör en fantastisk insats i klubben och som i år har tilldelats Skånes Idrottsledarestipendie 2022! Bianca har varit med i Lomma FIK länge och varit tränare flera år i både olika träningsgrupper men även på Sommarfriidrotten. 2021 gjorde Bianca tillsammans med Selma en superinsats med att arrangera Sommarfriidrotten mitt under en pågående pandemi. Vi uppskattar din insats i föreningen Bianca och är glada för att du har fått stipendiet!

 

På bilderna ser ni en överraskad Bianca som denna soliga kväll fick ta emot stipendiet. När hennes träningsgrupp fick frågan om Bianca var en bra tränare var svaret ett rungande ”Ja!”!

 

Bakom stipendierna står Sparbanksstiftelserna i Skåne och RF-SISU Skåne som vill uppmärksamma ideellt arbetande idrottsledare inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne.
Skånes Idrottsledarestipendier