Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lomma Friidrottsklubb arrangerar även i år sin traditionella SOMMARFRIIDROTT i Lomma och Bjärred.
På sommarfriidrotten får du möjlighet att prova på friidrott under lekfulla former och för dig som varit med tidigare är det en möjlighet till lite extra friidrottsträning under sommaruppehållet.
Sommarfriidrotten är en veckas halvdagsläger (3 tim/dag) där de allra flesta friidrottsgrenarna kommer att utövas.


Sommarfriidrotten är öppen för barn födda 2007-2014 men observera att enbart en grupp (grupp 2, vecka 31, Lomma) är öppen för 2014:or.


I Lomma är sommarfriidrotten på Lomma IP och i Bjärred på Multisportplatsen vid Bjärehov.


Träningsavgift: 400 kr v. 25 (mån-tors) / 500 kr v. 26 + 31 + 32 (mån-fre)

Träningsavgiften betalas in i enlighet med erhållen faktura som skickas till mailadressen som anges i anmälan. I priset ingår det utöver träning 3 tim/dag, en sommarfriidrotts-t-shirt, diplom och avslutningsfika. Kom iklädd gymnastikskor och träningskläder efter väder, vi är ute även då det regnar. Medtag vattenflaska och egen fika/mellanmål (dricka, macka/frukt etc.).


Anmälan

Anmälan sker senast en vecka innan startdatum för den relevanta veckan genom att fylla i och skicka in formuläret nedan. I samband med att anmälan behandlas kommer ett informationsbrev samt faktura att skickas till den mailaddress som anges i formuläret. Anmälan är bindande. 


I anmälningsformuläret framgår det vilka grupper som redan är fulla. Önskar man ställa sig i kö till någon av dessa så gör man en anmälan precis som vanligt för den önskade gruppen (detta fungerar alltså trots att det står (FULL)). Anmälan hamnar då i en kölista. Skulle en plats öppna upp så blir ni noterade om detta. 


KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL ANMÄLNINGSFORMULÄRET


Förfrågningar: Klara Wahldén, info@lommafik.com


Information med avseende på Covid-19

Ännu är det långt till sommaren och det är omöjligt att förutspå hur situationen kommer att se ut längre fram, men vi har alla avsikter att utföra vår sommarfriidrott i enlighet med tidigare år. Lomma FIK följer såklart alla de riktlinjer som finns och kommer att anpassa oss efter dessa. Då tränargrupperna eventuellt kommer behöva vara mindre än tidigare år kan detta innebära att de fylls snabbt och att vi inte kan erbjuda plats till alla som ansöker. Om så blir fallet så placeras anmälan i en kölista i väntan på en öppning. Skulle vi hamna i en situation då vi tvingas ställa in någon/några veckor så kommer de som berörs självklart att få sin anmälningsavgift återbetalad. För att undvika onödigt arbete kommer årets fakturor att läggas i närmare anslutning till respektive lägervecka för att man ska kunna avvakta med betalning tills läget är lite mer klart.