SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma Friidrottsklubb
Välkommen till Extragruppen!

Extragruppen är en speciell grupp då den riktar sig åt de lite äldre medlemmarna i klubben som redan tränar i en grupp, men vill köra ett träningspass till i veckan. Man får vara med och träna i extragruppen från det år man fyller 11! Vi brukar köra grenträning (ofta grenar utefter önskemål från de närvarande) varannan vecka, och varierad styrka och konditionsträning varannan vecka. 

 

Vi tränar på måndagar 18.30-20.00. Utomhus tränar vi på Lomma IP och inomhus tränar vi i Blå Hallen (vid Pilängsskolan). När vi är inomhus har vi uppvärmning utomhus första halvtimmen.

 

Extragruppen är ett jättebra tillfälle att lära känna andra i klubben som du inte brukar träna med, men som du träffar ute på tävlingar och i andra klubbgemensamma sammanhang.

 

Vill du börja träna i extragruppen så hör av dig till din tränare eller kontakta Simon som är tränare för gruppen på simon.martinsson@hotmail.se  

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lomma FIK, 27/02 21:48 
Lomma FIK, 13/01 01-13 
Lomma FIK, 19/11 07:39