SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma Friidrottsklubb
Lomma FIKs klubbdag 2023
2023-09-23 21:28

Vilken härligt klubbdag vi hade!

 

Så var det dags igen för vår årliga klubbdag. Den 16 september samlades 80 taggade friidrottare med föräldrar och syskon på Lomma IP i skönt friidrottsväder.

 

I vanlig ordning hade vi längdhopp, höjdhopp, kulstötning samt 60m på programmet. Vi delade upp oss i fyra olika grupper där gruppansvarig började dagen med uppvärmning. Det var ju precis så som vår klubbdagsansvarige, Johan Bäck, sa, uppvärmningen är främst för er föräldrar som skall vara med och hoppa, stöta och springa.

 

Grupperna gick sedan ut till varsin grenstation och utförde den i ca 30 minuter. Sedan roterade alla grupperna till ny gren och så höll vi på tills alla grupper hade varit på alla fyra grenarna. Många fina resultat av både våra friidrottare, föräldrar och syskon.

Inget av detta hade naturligtvis inte varit möjligt om vi inte hade haft en massa snälla föräldrar som hjälpte till som funktionärer. Så ett extra tack till er som ställde upp denna dagen!

 

När alla grupper sedan varit på alla grenstationer satte vi oss ner och fikade i gräset medan Joakim Möller delade ut lite priser samt såg till att alla fick bananer och kexchoklad. Ett stort tack till Coop i Bjärred och Centerlöf & Holmberg som sponsrade oss denna dag!

 

Tack till all ledare, friidrottare och föräldrar som gjorde detta till en riktigt härlig klubbdag!