SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma Friidrottsklubb
Lomma FIKs Sommarfriidrott

Lomma Friidrottsklubb arrangerar varje år sin traditionella SOMMARFRIIDROTT i Lomma och Bjärred.
På sommarfriidrotten får du möjlighet att prova på friidrott under lekfulla former under en vecka och för dig som varit med tidigare är det en möjlighet till lite extra friidrottsträning under sommaruppehållet.
Sommarfriidrotten är en veckas halvdagsläger (3 tim/dag) där de allra flesta friidrottsgrenarna kommer att utövas.

 

Arrangemanget är öppen för barn i åldern 6-13 år och arrangeras i Lomma på Lomma IP och i Bjärred på Multisportplatsen vid Bjärehov. Man anmäler sig till Sommarfriidrotten genom att fylla i anmälningsformuläret som kommer att dyka upp här när anmälan har öppnat vilket sker i ungefär mars-april.

 

För mer info, klicka gärna in på FAQ Sommarfriidrott

 

2023

Årets Sommarfriidrott kommer preliminärt att vara vecka 25 och 31 i Lomma och vecka 26 och 32 i Bjärred.

 

Förfrågningar: sommarfriidrott@lommafik.com

 

Information med avseende på Covid-19

Förhoppningsvis kan vi hålla sommarfriidrotten som vanligt i år, men Lomma FIK följer såklart alla de riktlinjer som finns och kommer att anpassa oss om det mot fömodan skulle dyka upp några restriktioner. I det fall att träningsgrupperna behöver vara mindre än normalt kan detta innebära att de fylls snabbt och att vi inte kan erbjuda plats till alla som ansöker. Om så blir fallet så placeras anmälan i en kölista i väntan på en öppning. Skulle vi hamna i en situation då vi tvingas ställa in någon/några veckor så kommer de som berörs självklart att få sin anmälningsavgift återbetalad.