SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lomma Friidrottsklubb
Lomma FIKs klubbdag 2022
2022-10-02 16:14

Wow vilken klubbdag det blev!


25 september var det dags för Lomma FIKs klubbdag! Vädret var på vår sida och bjöd på strålande fint höstväder som lyste ikapp med de många solgula Lomma FIK-tröjorna på deltagarna.


Hela 75 friidrottare i Lomma FIK, föräldrar, syskon, mm från 4 år och uppåt var med och hoppade, sprang och stötte under dagen. Programmet för klubbdagen var tävling i 60 m, längdhopp, tresteg och kulstötning. Som en bonus fanns det även möjlighet att testa på höjdhopp.


För att kunna ha en klubbdag krävs det många funktionärer, stort tack till er som ställde upp som funktionärer! Superbra insats!

 

Klubbdagen avslutades med picknick i gröngräset innan det var dags för prisutdelning. Alla tävlande och funktionärer belönades med banan och kexchoklad för sina fina insatser. Vi hade dessutom utlottning av vattenflaskor och bandanas.

Tack till dagens sponsorer Coop i Lomma och Centerlöf & Holmberg som sponsrade oss med bananer och kexchoklad respektive vattenflaskor och bandanas.

 

En härlig dag med många fina resultat! Framförallt var det härligt att för första gången på länge kunna ha en klubbdag med många deltagare under normala omständigheter.

 

De fina bilderna tackar vi Anton för!

 

Hoppas att vi ses igen nästa år!